Επαναφορά Του Κωδικού Πρόσβασης

κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το ζουμ
Φόρτωση Χαρτών
Δεν βρήκαμε κανένα αποτελέσματα
ανοίξτε το χάρτη
Τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας
01/03/2024

Οι διαμαντένιες παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας

Ένα μοναδικό αφιέρωμα της εφημερίδας «η Αιτωλοακαρνανία» στη θελκτική ακτογραμμή του νομού Αιτωλοακαρνανίας που σε περιμένει για να σου προσφέρει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές μακριά από την πολυκοσμία του νησιού.

H Αιτωλοακαρνανία δεν είναι νησί, αλλά είναι ευλογημένη με απέραντες αμμουδερές παραλίες, με βοτσαλωτούς γαλήνιους κολπίσκους, μέρη μακριά από την πολυκοσμία, ήσυχα ψαροχώρια με θέα το Ιόνιο πέλαγος, ακόμη και ακτές με δυνατή μουσική και όλα τα καλούδια που μπορούν να προσφέρουν τα κοσμοπολίτικα beach bars.

Η αυθεντικότητα και συγχρόνως απλότητα της φύσης, οι φιλόξενοι άνθρωποι, οι θησαυροί του βυθού, η αντίθεση βουνό με θάλασσα, η αύρα του Ιονίου, οι ντόπιες γεύσεις και οι διαμαντένιες παραλίες δημιουργούν ένα αριστούργημα, που συμπυκνώνεται κατά το μήκος της ακτογραμμής του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Όσοι αγαπούν τις απάνεμες και ήρεμες διακοπές, τις ευωδιές των βοτάνων και τα καθάρια αθόλωτα νερά, φεύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις από τα γραφικά λιμανάκια.

Χτισμένος σ’ ένα μυτερό κομμάτι γης, ο Μύτικας που εισχωρεί στα νερά του Ιονίου, στη δυτική ακτή της Ακαρνανίας, μεταξύ Αστακού και Βόνιτσας, αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση διακοπών για αυτούς που αναζητούν την ηρεμία και τη χαλάρωση.

Aπο τη πλαζ και με αφετηρία τον γραφικό Μύτικα μπορεί κανείς να επισκεφτεί με καΐκι τα νησιά Κάλαμο και Καστό ή να νοικιάσει από τη Nemo ένα ταχύπλοο σκάφος (χωρίς δίπλωμα) και να ταξιδέψει μέσα στο Ιόνιο προσεγγίζοντας τις ακτές σε Μεγανήσι, Λευκάδα και Ιθάκη.

Κατηγορία: Hospitality
Μοιραστείτε
Translate »